osebno trenerstvo

 

Osebno trenerstvo je namenjeno posameznicam, ki želijo individualen pristop in strokovno vodenje. Veliko žensk se namreč ne zaveda, kolikšna je njihova raven zmogljivosti in kakšna vadba je zanje najustreznejša in najučinkovitejša, zato potrebujejo strokovno pomoč osebnega trenerja. Kot osebni trener vam bom sestavil natančen vadbeni program na podlagi vaše trenutne pripravljenosti in zdravstvenega stanja ter ga prilagodil vašim potrebam in ciljem.

Pomembna lastnost izkušenega trenerja je, da ima sposobnost prepoznati nepravilnosti v vašem trenutnem življenjskem slogu in določiti, kaj vas zavira pri samostojnih poskusih hujšanja oziroma oblikovanja telesa. Pod mojim nadzorom bo pot do želenih ciljev nedvomno olajšana in hitrejša. Pri svojem delu si namreč prizadevam ustvariti pozitivno vadbeno okolje za vsako posameznico, v katerem bo skozi celotno izkušnjo uživala. Zavedam se, da je vsaka ženska edinstvena posameznica s specifičnimi potrebami in cilji, in prav zato se toliko bolj potrudim pri prilagajanju vsakega programa. V Femini se ne boste srečali s pristopom »ena velikost ustreza vsem«, ravno nasprotno! Skrbno in natančno namenjam pozornost vsem fazam celostnega načrta, ki združuje vadbo, prehrano in vodenje.

Bistvo osebnega trenerstva v Femini je v izobraževanju; prenašanju znanja in pozitivnega odnosa do vadbe in zdravega načina prehranjevanja. Veliko časa sem namenil prepoznavanju in učenju ključnih dejavnikov za motiviranje in obogatitev vsake posameznice, ki se trudi izboljšati svojo telesno pripravljenost in splošno počutje. Zato lahko nudim pravi nasvet ob pravem času in na pravi način, ne glede na to, kakšen je vaš osebni cilj.

Ker sem vedno v pogonu in enostavno ne morem mirovati, sem preizkusila že marsikatero vadbo, od aerobike, fitnesa, tai bo-a, pilatesa, pa tudi pole dance in moram povedati, da sem ostala zvesta karateju. Prav gotovo bom zvesta ostala tudi Femini. Zakaj? Ker mi je ravno vadba v Femini pomagala, da sem se po poškodbi hrbtenice, ki sem si jo zadala ob padcu po stopnicah, postavila spet na noge. Dejan vedno prisluhne mojemu telesu in mojemu trenutnemu razpoloženju, a kljub temu mu vedno uspeva iztisniti iz mene maksimalno in prav to je po mojem mnenju ključ do uspešnega preoblikovanja postave. Že po enem mesecu so bili vidni rezultati in napredek in to kljub temu, da sem že prej bila aktivna. Dejan je človek, ki je pozitiven, ki ti daje voljo, simpatičen in te pripravi do tega, da se potrudiš. Kratko in jedrnato: Femini je zakon!
Regina Kogoj
Hodila sem na skupinske vadbe, bila na raznih kratkih dietah, vendar nikoli ni bilo nobenih želenih rezultatov. Hotela sem strokovno pomoč in se prijavila na brezplačni posvet pri Dejanu. Po 1h pogovora z njim, sem vedela kaj hočem. Kljub temu, da sem študentka z nizkimi prihodki, sem začela trenirati pri njemu in se držala njegovih priporočil. Zakaj? Ker ceni svoje delo, ne pa denar! Vse skupaj mi je postajalo vedno bolj všeč. Najbolj všeč mi je to, da lahko na dan pojem toliko sladoleda kot hočem in še vedno se kilogrami manjšajo. Zakaj? Ker jem zdravo, nikoli nisem lačna in moja psiha pri tem počiva. Neprecenljivo je to, da imam vedno več energije in volje, ki ju zadnja leta nisem imela. Ščitnica je bila izgovor za vse. Vedno sem bila utrujena, brez koncentracije. Sedaj sem vse to premagala in se počutim z dneva v dan boljše!
Lea Frank
Prvi koraki so se začeli tistega lepega popoldneva, ko sem naletela na Dejana in Femini. Že na samem posvetu sem ugotovila, da Dejan ne prodaja “bučk” in da, če sem pripravljena, bo pot ob njegovi pomoči in svetovanju sicer težka, a tista ta prava. Danes niti ne pomislim, da ne bi prišla na trening. Dejan je res ena taka dušica. Ne samo, da me dobro usmerja in poskrbi za raznolikost vaj, tudi motivira me tako, da se včasih premočena kot brisača, nasmiham v kotičku ustnic. Treningi so res učinkoviti in pa tudi zelo zabavni! Kolikokrat slišim: “Dajmo Tanja, sigurno maš v sebi še zadnjih 5!” Kar sem sama še dodatno opazila, je tudi to, da pridobiš ogromno nove energije, ki je več kot dobrodošla v tem hitrem tempu življenja. Najlepša hvala, Dejan, se že veselim nadaljnjih skupnih treningov, ki bodo mojo postavo še izpopolnili!
Tanja Ritovšek

PRIJAVA NA BREZPLAČNI POSVET

Ime in priimek (obvezno)

E-naslov (obvezno)

Telefon

Termin

Dodatne informacije ali vprašanja