valkira boot camp

 

V svetu polnem informacij, vsakdo ponuja »revolucionarne« in »edinstvene« koncepte, ki naj bi vam pomagali, da izgubite odvečno težo in preoblikujete telo. Jaz menim, pravzaprav verjamem, da je Valkira prava stvar. Valkira Boot Camp ni nova modna muha, je intenziven program, ki bo drastično izboljšal kakovost vašega življenja.

Valkira Boot Camp je funkcionalna vadba, ki je primerna za ženske vseh starosti in stopnje telesne pripravljenosti. Vse, kar potrebujete je železna volja in želja po izzivih. Vendar ne pričakujte sprehoda po parku, saj vas bo Valkira vedno znova izzvala in potisnila preko meja, nekaj kar primanjkuje tradicionalnim skupinskim vadbam. Program temelji na osnovnih principih Boot Camp-a in CrossFit-a. Je odlična priložnost za skupinsko druženje in medsebojno motivacijo, ki bo marsikatero pripravilo k tistemu koraku dlje, ki ga sama drugače ne bi zmogla. Je zabaven, družaben in ekonomičen pristop k vadbi, še bolj pomembni pa so njegovi hitri in vidni rezultati.

Vadbe trajajo približno 60 minut in temeljijo na intervalnem načinu treniranja. Z osnovnimi funkcionalnimi gibi boste uporabljale več mišičnih skupin in energijskih sistemov. Izvajale boste vaje z lastno težo in raznimi pripomočki, kot so TRX trakovi, gimnastični krogi, kettlebelli, medicinke ipd. Valkira zagotavlja intenzivnost in raznolikost vadbene rutine, ki preprečuje vašemu telesu, da se prilagodi na določen stres. Pridruži se lahko vsaka posameznica, ne glede na predznanje in telesno pripravljenost. V skupinah do 12 udeleženk ne bo manjkalo zdravega tekmovalnega duha in dobre volje. Izvajale boste veliko osnovnih funkcionalnih gibov, ki naj bi bili del vašega vsakdanjika, če ne bi bile priklenjene na pisarniške mize, kavče in avte. Torej, je dovolj bojevnice v tebi?

Valkire so bile bojevnice ki so se odločale kateri padli vojak bo preživel in kdo ne. Prav tako kot me, samo da se tukaj odločamo same. Ali bomo zmogle še eno serijo, ali bomo odnehale tik pred koncem. Pri vsem tem nam pomaga trener ki si zasluži ta naziv, z velikim T na začetku. Valkira je raznolika vadba ki od tebe zahteva nekaj več. Dokler nisem začela nisem vedela kaj zmorem. In kljub temu da gre za skupinsko vadbo, imam vseeno občutek da imam osebnega trenerja, ker vadba temelji na zelo osebni ravni.
Janja Miholič
Valkira zame ni samo vadba, ampak je način življenja. Opažam, da se lažje odpovem posedanju na raznih kavicah in brezglavem tekanju po shopping centrih, kot vadbi v dobri družbi. Je prva vadba, kjer opažam pri sebi spremembe, tako navzven kot navznoter. Je prva vadba, kjer poznam tudi ostale punce, ki se potijo z mano in se rada družim z njimi. Z vpisom med Valkire v bistvu ne dobiš samo dobrega trenerja, ampak tudi motivatorja, prehranskega svetovalca, včasih psihologa in nenazadnje tudi prijatelja.
Anja Benčić
V Femini sem dosegla naslednje: fit rit, močne roke, 100% izboljšanje kondicije. S športom sem postala prijateljica prav tako pa v “sovalkircah” našla super punce za preživljanje popoldnevov. Vsak napor je lažji, če ob tebi švica še nekdo in te spodbuja. V paketu sem dobila tudi samozavest serijsko. Vsak ima svojo odvisnost, priporočam da si izberete zdrav način odvisnosti, kar Femini definitivno je! Pot do cilja bo polna smeha ter zabave in jo bom z veseljem prehodila skupaj z Dejanom in ostalimi puncami.
Anja Ivanovič
FUNKCIONALNA KLINIKA

Prijavi se na funkcionalno kliniko!

S funkcionalno kliniko boš pridobila osnovno znanje in postavila močne temelje, na katerih boš lahko gradila.

FUNKCIONALNA KLINIKA